Vakantiehuisje in Zeeland huren? Bij Hofstede Elzenoord in Vrouwenpolder hebben we verschillende vakantiehuisjes te huur voor maximaal 6 of 8 personen. Deze vakantiehuisjes zijn gelegen op 1 kilometer afstand van het brede & schone strand van Vrouwenpolder.

Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van alle luxe zoals een volledige ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche & bad, ruime woonkamer met televisie. Bovendien zijn al onze vakantiehuisjes voorzien van gratis WiFi. Tevens beschikt ons 8 persoonsvakantiehuisje (098) over een ruime infraroodsauna.

Huisdieren zijn in onze vakantiehuisjes niet toegestaan. Tevens zijn al onze vakantiehuisjes rookvrij.

Voorzieningen

Verder zijn er ook centrale voorzieningen aanwezig op Hofstede Elzenoord zoals een speeltuin voor de kinderen, een voetbal veld, wasmachine & droger. Ook beschikken we over een 22kw laadpaal van Agrisnellaad waar u uw elektrische auto kunt opladen.

Omgeving

Ook heeft Hofstede Elzenoord een ruime & groene omgeving zoals het natuurgebied Oranjezon wat is gelegen op 3 kilometer afstand. Dit ruime natuurgebied heeft vroeger dienst gedaan als waterwingebied maar is nu een prachtig natuurgebied waar verschillende wandelroutes doorheen lopen. Maar de omgeving van Hofstede Elzenoord bied ook genoeg ruimte voor een mooie fietstocht door het landschap van Zeeland.

Naast de ruime natuur om in te fietsen en wandelen bied de omgeving van Hofstede Elzenoord veel meer, zoals een bezoek aan de beroemde Oosterscheldekering of bezoek één van de vele markten in de omgeving.