Op zoek naar een vakantiehuisje in Zeeland? Bij Hofstede Elzenoord in Vrouwenpolder hebben we diverse vakantiehuisjes beschikbaar voor maximaal 6 of 10 personen. Deze comfortabele vakantiehuisjes bevinden zich op slechts 1 kilometer afstand van het brede en schone strand van Vrouwenpolder, waardoor je optimaal kunt genieten van een ontspannen strandvakantie.

Onze vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een volledig ingerichte keuken, een badkamer met inloopdouche en bad, en een ruime woonkamer met televisie. Bovendien beschikken al onze vakantiehuisjes over gratis WiFi, zodat je altijd verbonden kunt blijven. Ons 10-persoons vakantiehuisje (nummer 098) biedt zelfs een ruime infraroodsauna voor extra ontspanning.

Het is goed om te weten dat huisdieren niet zijn toegestaan in onze vakantiehuisjes, en dat al onze huisjes rookvrij zijn voor het comfort van al onze gasten.

Voorzieningen

Naast de uitstekende accommodatie bieden we op Hofstede Elzenoord ook diverse centrale voorzieningen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, er is een voetbalveld en voor het gemak is er een wasmachine en droger beschikbaar. Bovendien hebben we een 22 kW laadpaal van Agrisnellaad, ideaal voor het opladen van je elektrische auto.

Omgeving

De omgeving van Hofstede Elzenoord is eveneens prachtig en veelzijdig. Het nabijgelegen natuurgebied Oranjezon, op slechts 3 kilometer afstand, biedt schitterende wandelroutes door voormalig waterwingebied. Daarnaast is er alle ruimte voor een ontspannende fietstocht door het Zeeuwse landschap.

Naast de overvloedige natuur heeft Hofstede Elzenoord nog meer te bieden. Denk aan een bezoek aan de indrukwekkende Oosterscheldekering of verken de vele lokale markten in de omgeving. Je vakantie bij Hofstede Elzenoord wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring waarin je kunt genieten van het beste dat Zeeland te bieden heeft.