Op zoek naar een camperplaats in Zeeland? Hofstede Elzenoord is een ruime camping met camperplaatsen in Zeeland gelegen tussen het groen aan de rand van Vrouwenpolder. Onze camperplaatsen zijn gelegen op 1 kilometer afstand van het brede & schone strand van Vrouwenpolder. Tevens zijn wij een ANWB erkende kleine camping en lid van “in het groen“.

Al onze camperplaatsen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust zoals een eigen stroomaansluiting (10A t/m 16A), eigen wateraansluiting en waterafvoer. Bovendien zijn al onze camperplaatsen voorzien van gratis WiFi.

Voor uw rust en privacy zijn al onze plaatsen voorzien van groene afscheiding. Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Onze centraal gelegen sanitairgebouw is verwarmt en beschikt over alle benodigde voorzieningen zoals toiletten, douches, wasbakken, afwasbakken, invalide ruimte en baby ruimte. Sinds 2022 is onze sanitairgebouw volledig gasloos, het warme water wordt opgewarmd door zelf opgewekt groene zonne-energie.

Ook heeft Hofstede Elzenoord een ruime & groene omgeving zoals het natuurgebied Oranjezon wat is gelegen op 3 kilometer afstand. Dit ruime natuurgebied heeft vroeger dienst gedaan als waterwingebied.

Maar de omgeving bied ook genoeg ruimte voor een mooie fietstocht door het mooie landschap van Zeeland.

Bekijk ons aanbod camperplaatsen