Algemeen

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op de camping, dit geldt ook voor honden en huisdieren van eventuele bezoekers. Ook in de verhuureenheden laten wij geen honden en andere huisdieren toe.

Ja dit is mogelijk, mits je de veiligheidseisen in acht neemt.

Het is bij ons niet mogelijk fietsen te huren, in het dorp Vrouwenpolder is dit wel mogelijk. U kunt fietsen huren bij: De Pelgrim, Toko of Bikeshop Breezand.

Reserveringen

Tarievenlijsten zijn niet meer beschikbaar, om de actuele prijs per kampeerplaats/accommodatie te kunnen bekijken, kan je via het online boeken de prijs opvragen (er zullen geen kosten in rekening worden gebracht totdat u definitief boekt). Mocht je hier vragen over hebben of er niet uitkomen? Neem dan contact met ons op!

U kunt onze beschikbaarheid bekijk via de pagina “Reserveren“.

U kunt eenvoudig online reserveren via de pagina “Reserveren“. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op.

Als u online geboekt heeft maar de betaling mislukt is kunt u de betaling opnieuw proberen via de link in de e-mail die u van ons ontvangt na het boeken. U ontvangt deze mail ook al is de betaling (nog) niet gelukt.

Wanneer u geboekt heeft maar geen reserveringsbevestiging heeft ontvangen adviseren wij u eerst in de spam-map te kijken. Mocht de reserveringsbevestiging ook niet in de spam-map zitten kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u bevestiging opnieuw versturen.

U kunt betalen via de betaallink onderaan de mail met uw reserveringsbevestiging. Betalen kan via iDeal, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net of een bankoverschijving.

We vinden het jammer om te horen dat u uw reservering wilt annuleren. Hieronder vindt u hoe u uw reservering bij ons kunt annuleren.
* Geboekt via Airbnb of Booking.com: U dient uw reservering van Airbnb of Booking.com te annuleren.
* Geboekt via internet of mail: U kunt contact met ons opnemen om uw reservering te annuleren, vermeld wel duidelijk uw reserveringsnummer.

Kamperen

Vanaf 14:00 uur.

Uiterlijk om 11:00 uur.

Ja, zij dienen vooraf of bij aankomst bij de receptie aangemeld te worden.

Met maximaal 6 personen.

Nee

Accommodaties

Vanaf 15:00 uur.

Uiterlijk om 10:00 uur.

Staat u vraag er niet bij?