Campingplaats – Comfort

Onze Comfort plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 25 t/m 46 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort plaatsen.

Campingplaats – Comfort Plus

Onze Comfort Plus plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 27 t/m 60 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort Plus plaatsen.

Campingplaats – Comfort Super Plus

Onze Comfort Super Plus plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 1 t/m 24 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort Super Plus plaatsen.

Camperplaats

Onze camperplaatsen zijn gelegen aan de rand van de camping en voorzien van een verharding, eigen wateraansluiting en eigen stroomaansluiting. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van onze camperplaatsen.

Camping aan de kust van Zeeland

Ruime & schonen stranden en ruimte om te wandelen & fietsen: je vindt het aan de kust van Zeeland. Hofstede Elzenoord is gelegen op 1 kilometer afstand van het brede & schone strand van Vrouwenpolder. Voor de wandelaar ligt het ruime & bijzondere natuurgebied Oranjezon op 3 kilometer afstand van onze camping, dit ruime natuurgebied heeft vroeger dienst gedaan als waterwingebied. Ook voor de fietser is er ruimte genoeg in Zeeland.

Naast de ruime natuur om in te fietsen en wandelen bied de omgeving van Hofstede Elzenoord veel meer, zoals een bezoek aan de beroemde Oosterscheldekering of bezoek één van de vele markten in de omgeving.

Tevens is onze camping een door de ANWB Erkende camping en zijn we lid van “in het groen“.