Campingplaats – Comfort

Onze Comfort plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 25 t/m 46 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort plaatsen.

Campingplaats – Comfort Plus

Onze Comfort Plus plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 27 t/m 60 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort Plus plaatsen.

Campingplaats – Comfort Super Plus

Onze Comfort Super Plus plaatsen zijn gelegen op de plaatsnummer 1 t/m 24 en voorzien van een wateraansluiting en stroomaansluiting. Alle onze plaatsten zijn omgeven door een groene afscheiding zodat uw rust en privacy voorop staan. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van de camping Comfort Super Plus plaatsen.

Camperplaats

Onze camperplaatsen zijn gelegen aan de rand van de camping en voorzien van een verharding, eigen wateraansluiting en eigen stroomaansluiting. Bekijk onze plattegrond voor de ligging van onze camperplaatsen.

Camping aan de kust van Zeeland

Ontdek ruime en ongerepte stranden, samen met uitgestrekte wandel- en fietsmogelijkheden aan de prachtige kust van Zeeland. Hofstede Elzenoord bevindt zich op slechts 1 kilometer afstand van het uitgestrekte en schone strand van Vrouwenpolder. Voor liefhebbers van wandelen biedt het bijzondere natuurgebied Oranjezon, dat vroeger dienst deed als waterwingebied, een weidse en bijzondere ervaring, op slechts 3 kilometer afstand van onze camping.

Zeeland biedt ook overvloedige ruimte voor fietsliefhebbers, met uitgestrekte fietsroutes en landschappen om van te genieten.

Naast de uitgestrekte natuur voor fiets- en wandelavonturen, heeft de omgeving van Hofstede Elzenoord nog veel meer te bieden. Denk aan een bezoek aan de beroemde Oosterscheldekering of het verkennen van de diverse markten in de buurt.

Onze camping is bovendien erkend door de ANWB en lid van “in het groen”.