Op zoek naar de ideale camping in Zeeland? Zoek niet verder. Hofstede Elzenoord verwelkomt u met open armen op onze uitgestrekte, groene camping, gunstig gelegen aan de rand van het Vrouwenpolder. Onze camping is een rustig toevluchtsoord, slechts 1 kilometer verwijderd van het uitnodigende en schone strand van Vrouwenpolder, en bovendien zijn we trots op ons predicaat als ANWB erkende kleine camping.

Vakantie in Comfort:
Bij Hofstede Elzenoord bieden we campingplaatsen die u van alle gemakken voorzien voor een ontspannen Zeeuwse kustvakantie. Elke plaats beschikt over een eigen stroomaansluiting (upgrade mogelijk tot 16A), een eigen wateraansluiting en een waterafvoer. En als extraatje zijn al onze plaatsen voorzien van gratis WiFi, zodat u altijd in contact kunt blijven.

Privacy en Rust Gegarandeerd:
We begrijpen het belang van rust en privacy. Daarom zijn al onze kampeerplaatsen omgeven door groene afscheidingen. Ook hebben we ervoor gezorgd dat onze plaatsen autovrij zijn. Hierdoor kunnen kinderen onbezorgd spelen, terwijl u geniet van de serene omgeving. Huisdieren zijn op onze camping helaas niet toegestaan, wat bijdraagt aan een vredige sfeer.

Verzorgd en Duurzaam:
Uw comfort is onze prioriteit. Ons centraal gelegen sanitairgebouw is verwarmd en uitgerust met alle nodige voorzieningen, waaronder toiletten, douches, wasbakken, afwasbakken, een invalide ruimte en zelfs een speciale ruimte voor baby’s. Wat nog opmerkelijker is, is dat ons sanitairgebouw sinds 2022 volledig gasloos is. Het warme water wordt nu aangedreven door onze eigen groene zonne-energie, wat bijdraagt aan een duurzaam verblijf.

Verken de Prachtige Omgeving:
De schoonheid van Hofstede Elzenoord strekt zich uit tot de omgeving. Op slechts 3 kilometer afstand bevindt zich het ruime natuurgebied Oranjezon, ooit een waterwingebied, nu een natuurgebied met diverse wandelroutes. Bovendien nodigt de omgeving van Hofstede Elzenoord uit tot het verkennen per fiets, waarbij u kunt genieten van het karakteristieke Zeeuwse landschap.

Ervaar de sereniteit en comfort van Hofstede Elzenoord, waar we u een onvergetelijke vakantie in Zeeland beloven. Boek vandaag nog en laat uw vakantieavontuur beginnen op onze prachtige camping.