Op zoek naar een camping in Zeeland? Hofstede Elzenoord is een ruime camping in Zeeland gelegen tussen het groen aan de rand van Vrouwenpolder. Onze camping is gelegen op 1 kilometer afstand van het brede & schone strand van Vrouwenpolder. Tevens zijn wij een ANWB erkende kleine camping.

Al onze campingplaatsen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust zoals een eigen stroomaansluiting (10A t/m 16A), eigen wateraansluiting en waterafvoer. Bovendien zijn al onze campingplaatsen voorzien van gratis WiFi.

Voor uw rust en privacy zijn al onze plaatsen voorzien van groene afscheiding, ook zijn al onze plaatsen autovrij. Hierdoor kunnen kinderen ook zonder zorgen spelen op onze camping. Ook zijn huisdieren bij ons niet toegestaan.

Onze centraal gelegen sanitairgebouw is verwarmt en beschikt over alle benodigde voorzieningen zoals toiletten, douches, wasbakken, afwasbakken, invalide ruimte en baby ruimte. Sinds 2022 is onze sanitairgebouw volledig gasloos, het warme water wordt opgewarmd door zelf opgewekt groene zonne-energie.

Ook heeft Hofstede Elzenoord een ruime & groene omgeving zoals het natuurgebied Oranjezon wat is gelegen op 3 kilometer afstand. Dit ruime natuurgebied heeft vroeger dienst gedaan als waterwingebied maar is nu een prachtig natuurgebied waar verschillende wandelroutes doorheen lopen. Maar de omgeving van Hofstede Elzenoord bied ook genoeg ruimte voor een mooie fietstocht door het landschap van Zeeland.

Bekijk ons aanbod campingplaatsen