Deze voorwaarden zijn van toepassing op reserveringsaanvragen die gedaan zijn per mail (info@elzenoord.nl) of via het formulier op onze website (https://elzenoord.com/reserveren/). Op alle overige reserveringen zijn deze voorwaarden niet van toepassing.

  1. Na het boeken ontvangt uw automatische een ontvangst bevestiging van uw boekingsaanvraag. Dit niet nog niet uw definitieve bevestiging.
  2. Indien wij uw reserveringsaanvraag goedkeuren en omzetten naar een definitieve reservering ontvangt u van ons bericht.
  3. Bij een definitieve reservering dient de betaling binnen de gestelde betalingsdatum bij ons binnen te zijn. Indien dit niet het geval is zal uw reservering per direct vervallen.
  4. Hofstede Elzenoord behoud zich het recht uw reservering ten alle tijden voor aankomst te wijzigen of te annuleren.
  5. Bij annuleren door de gast zelf of door overheidsmaatregelen heeft u geen recht op restitutie. U dient zelf voor een dekkende annuleringsverzekering te zorgen.
  6. De gast is ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regelgeving van Hofstede Elzenoord en de regelgeving van de overheid. Eventuele boetes die voortvloeien door het niet naleven van de regelgeving is voor de gast zelf.
  7. Bij het niet naleven van overheidsregels of huisregels van Hofstede Elzenoord behoudt Hofstede Elzenoord zich het recht uw reservering te ontbinden en de toegang tot het terrein te ontzeggen. U heeft dan geen recht op restitutie of enige vorm daarvan.

Alle gasten en/of aanwezigen die zich op het terrein van Hofstede Elzenoord bevinden dienen in bezit te zijn van een definitieve reserveringsbevestiging en een geldig legitimatiebewijs en dienen deze op verzoek van personeel te tonen.

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op: 08-05-2020.

Download de algemene voorwaarden als PDF