Hofstede Elzenoord beschikt over een WiFi systeem (draadloos) voor alle gasten... met eigen laptop, zowel op de camping, als in de vakantiewoning of op de kamers; overal kunt u internetten. Wat is er nu leuker als mail contact en de vakantiefoto's direct versturen naar familie en vrienden?

Streamen en downloaden via onze wifi is niet toegestaan.

Veel gestelde vragen

Als u gebruik maakt van een mailprogramma zoals outlook kan het zijn dat u uw mail niet kan ontvangen. Meestal komt dit doordat u een mailadres bij een locale provider (bv. KPN) heeft, dit zal dus niet werken op ons netwerk. Ons advies is om de webmail versie van uw email provider te gebruiken.

Het WiFi-netwerk op Hofstede Elzenoord zal wellicht langzamer zijn als bij u thuis. Dit komt omdat heel de camping op het zelfde internet zit.

Sommige apparaten ondersteunen ons inlogsysteem niet goed. Dit is heel eenvoudig op te lossen. U gaat naar uw internetbrowser, vervolgens gaat u naar www.google.com. Als alles goed is zal het inlogscherm nu tevoorschijn komen. Zo niet dat is het verstandig om het netwerk te vergeten en opnieuw te verbinden.